Menu

Herinrichten kinderboerderij

Het compleet herinrichten van een kinderboerderij bij NME-Centrum en kinderboerderij 'De Elzenhoek'

Start van de zoektocht

Inmiddels is het al zo’n 4 jaar geleden dat wij als NME-Centrum en kinderboerderij De Elzenhoek op zoek gingen naar een deskundig bedrijf dat het nieuwe hekwerk op onze kinderboerderij kon zetten. Het hekwerk was onderdeel van de complete professionalisering van De Elzenhoek en we stelden dan ook nogal wat eisen aan de uitstraling, de functionaliteit en de kwaliteit ervan.

Geen gladde verkooppraatjes

Eenmaal in de “hekwerk-wereld” gedoken, bleken er ontelbare mogelijkheden. De ene website nog mooier dan de ander en allemaal hadden ze natuurlijk het beste product. Omdat wij nogal een specialistische vraag hadden, op zoek waren naar een vakbekwaam bedrijf en graag de mensen achter de organisatie wilden zien, hebben we 3 bedrijven uitgenodigd voor een gesprek. Arfman B.V. sprong er meteen al uit. Wat ons vooral opviel was het vertrouwen van Arfman B.V. in haar eigen product. Geen gladde verkooppraatjes of trucs, maar duidelijk, deskundig en eerlijk advies over een kwalitatief goed product: "dit is wat we te bieden hebben en daar zijn we trots op". Dit sprak ons erg aan en gaf ons het vertrouwen om met Arfman B.V. in zee te gaan.

Meedenken

De keuze was dan ook snel gemaakt en een paar maanden later kwamen de medewerkers van Arfman B.V. om het hekwerk, de sluizen en de poorten te plaatsen. In deze periode is wel gebleken dat ons gevoel tijdens dat eerste gesprek juist was. Enthousiast, met liefde voor het vak en kennis van zaken werd de oude kinderboerderij omgetoverd tot een plaatje. Vooral het feit dat de medewerkers van Arfman B.V. ook tijdens het plaatsen mee bleven denken en vanuit hun expertise ideeën aandroegen hoe het beter kon, heeft ertoe geleid dat het totaal nog mooier (en praktisch werkbaarder) is geworden, dan we in eerste instantie hadden gedacht. Hadden we tijdens het proces specifieke wensen of eisen, wilden we het toch net wat anders dan op tekening of stond het op tekening toch niet helemaal praktisch: de mannen van Arfman B.V. deden hun uiterste best om het beste resultaat te leveren.

Arfman B.V. eerste keuze

Toen De Elzenhoek 3 jaar daarna de kans kreeg om een complete metamorfose te ondergaan waarbij de oude gebouwen en het terrein verdwenen en er een compleet nieuw NME-Centrum en kinderboerderij gebouwd zou worden, hoefden we niet lang na te denken over het bedrijf dat de hekwerken moest gaan plaatsen. Arfman B.V. was duidelijk onze eerste keuze en wij als gebruikers hebben alles op alles gezet om Arfman B.V. ook in de nieuwbouw het hekwerk te laten plaatsen, zodat we zeker waren van een natuurlijke mooie uitstraling, kwaliteit en deskundigheid. En daar hebben we tot op de dag van vandaag geen spijt van. Elke dag genieten wij als medewerkers en onze bezoekers nog van dit mooie stukje vakmanschap!

Talitha Visser, coördinator NME-Centrum en kinderboerderij De Elzenhoek

Foto's

Contact met onze adviseur

Bel nu (0548) 36 29 48
Contact opnemen met onze adviseur

Techniek & ontwerp door Moddit Internet Reclamebureau