Menu

Over Arfman

Henk Arfman, van origine agrariër, richtte zijn bedrijf op in 1972. Aanvankelijk specialiseerde hij zich in ruilverkavelingprojecten. Het bedrijf groeide uit tot Nederlands grootste specialist in faunavoorzieningen.

Arfman hekwerk

Arfman biedt totaaloplossingen aan voor faunavraagstukken en levert een complete lijn faunaproducten. Daarnaast levert en monteert Arfman landschappelijk en stalen hekwerk langs wegen, overwegen en spoorbanen.

Arfman werkt landelijk en is leverancier voor de zakelijke (rijks-, provinciale en gemeentelijke overheid, natuurorganisaties, spoorwegen, aannemers) en de particuliere markt.
Hoogwaardigheid en duurzaamheid kenmerken onze producten, die daarmee bijdragen aan veiligheid en welzijn van mens en dier. Maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor ons een belangrijk punt van aandacht.

Gecertificeerd

Arfman is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en VCA**. Daarnaast staat Arfman Hekwerk BV op stap 3 van de CO2-prestatieladder. Houten poorten en hekwerken worden geleverd en gemonteerd op basis van FSC® (FSC-C108210) en PEFC™-gecertificeerd hout. Landelijke poorten worden op specificatie in onze werkplaats vervaardigd.

Contact met onze adviseur

Bel nu (0548) 36 29 48
Contact opnemen met onze adviseur

Online prijzen berekenen

Raadpleeg onze koophulp

Techniek & ontwerp door Moddit Internet Reclamebureau