Menu

Arfman 40-jarig jubileum

Arfman Hekwerk B.V. uit Holten heeft haar 40 jarig jubileum gevierd samen met haar klanten, leveranciers en personeel. Op 31 mei 2012. heeft een select gezelschap eerst het door Arfman ingerichte ecoduct in Nijverdal bezocht.

Vervolgens is het eerste exemplaar van de vernieuwde productmap door Edward van Veen, directeur van Arfman, overhandigd aan burgemeester Hofland van de gemeente Rijssen – Holten. Daarnaast is de, eveneens vernieuwde, website officieel gelanceerd. Vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid gaat Arfman het binnengekomen geld doneren aan 2 goede doelen. Beide genoemde doelen krijgen € 1.045,-- overgemaakt.Het ene doel is de Vereniging Das en Boom, dé belangenbehartiger voor het creëren van optimale bescherming van bedreigde diersoorten en hun leefomgeving. Een overzicht van hun activiteiten is te vinden op www.dasenboom.nl

Het 2e doel is het leveren van hekwerk voor een drugskliniek in Roemenie, een initiatief van de PKN kerken in Holten. Leerlingen van de Waerdenborch uit Holten zullen tevens daar hun handen uit de mouwen gaan steken. Verdere informatie over dit project is te vinden op www.bonuspastor.ro.

Alle Arfman medewerkers kijken terug op een zeer geslaagd jubileumfeest.

Contact met onze adviseur

Bel nu (0548) 36 29 48
Contact opnemen met onze adviseur

Online prijzen berekenen

Raadpleeg onze koophulp

Techniek & ontwerp door Moddit Internet Reclamebureau