Menu

Arfman voor de particuliere markt

Arfman werkt landelijk. Wij zijn dé partij voor de zakelijke én particuliere markt.

Bent u op zoek naar een passende landschappelijke of metalen omheining ?

 

Dankzij ons ruime assortiment aan landschappelijke omheiningen en metalen hekwerken kunt u bij ons altijd de ideale oplossing samenstellen. Kijk hiervoor eens in onze webshop voor richtprijzen.

Met onze jarenlange ervaring in combinatie met een professionele organisatie voor ontwikkeling, productie, verkoop, service & onderhoud en vakkundig personeel hebben wij voor elke situatie een passende oplossing.

U creëert met onze omheiningen een veilige omgeving voor mens en dier.

De afgelopen ruim 45 jaar hebben wij hekwerkprojecten uitgevoerd voor onder meer de overheid, natuurorganisaties, aannemingsbedrijven en particulieren in Nederland. 

Landschappelijke omheining

 

Bij een landschappelijke omheining moet u denken aan een omheining voor paarden, honden, schapen of geiten gemaakt van bijvoorbeeld kastanje palen in diverse afmetingen met daarbij het type gaas naar keuze, zoals schapengaas of gepuntlast gaas, zoals Pantanet gaas. Deze gaassoorten zijn verkrijgbaar in een lichte of zware uitvoering variërend in diverse hoogtes. Om uw terrein volledig af te bakenen en te beschermen leveren en monteren wij desgewenst enkele, dubbele en/of klappoorten, zodat u toegangsmogelijkheden heeft om uw terrein te betreden. Lees meer over landschappelijke omheiningen

Wij werken uitsluitend met kwalitatief, hoogwaardige en duurzame producten. Onze landschappelijke omheiningen en houten poorten hebben hierdoor een lange levensduur en bieden veiligheid voor mens, dier en uw eigendommen.

Metalen hekwerk

 

Een metalen hekwerk bestaat uit verzinkt of gecoate staanders gecombineerd met gaas in diverse hoogtes en eventueel een bovenbuis. Met een dergelijk hekwerk heeft u een functionele, duurzame oplossing tegen een relatief lage aanschafprijs. Lees meer over metalen hekwerk

Een alternatief voor bovengenoemd hekwerk is paneelhekwerk. Een wat duurdere variant doordat een dergelijk hekwerk niet overklimbaar is vanwege de nauwe maaswijdte en vlakke afwerking. Dit type hekwerk is daarmee, naast duurzaam en functioneel, ook onderhoudsarm en vandalismebestendig is. Lees meer over paneelhekwerk

Geïnteresseerd ?

 Bezoek dan eens onze webshop. Hier kunt u uw eigen hekwerk samenstellen en krijgt u een indicatie van de kosten.

Twijfelt u over welke type omheining het meest geschikt is om aan uw wensen te voldoen, neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. Indien gewenst komen zij bij u ter plekke de situatie bekijken.

 

 

Contact met onze adviseur

Bel nu (0548) 36 29 48
Contact opnemen met onze adviseur

Online prijzen berekenen

Raadpleeg onze koophulp

Techniek & ontwerp door Moddit Internet Reclamebureau