Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel wij dat doen.

Privacy

Contactgegevens

De contactgegevens luiden als volgt:

Arfman Hekwerk B.V.
Ondernemersweg 15
7451 PK Holten

T: (0548) 362948
E: info@arfman.nl

BTW nummer: NL008101875B01
KvK nummer: 38018146

Voor vragen of klachten omtrent de bescherming van persoonsgegevens kunt u door middel van bovenstaande  gegevens contact met ons opnemen.

Persoonsgegevens

Ten behoeve van onze dienstverlening kan Arfman Hekwerk B.V. de volgende gegevens van u vastleggen:

  • Via het contactformulier door bezoekers van onze website ingevulde gegevens.
  • De gegevens die worden ingevuld op onze webshop.
  • Elektronische identificatiegegevens (zie ook: Cookies)
  • Wanneer u besluit klant te worden, bewaren wij uw NAW-gegevens in ons klantenbestand en ons archief.

Doeleinden

De persoonsgegevens worden gebruikt om:

  • contact met u op te nemen na aanleiding van uw (aan)vraag;
  • onze website te verbeteren;
  • de aangevraagde werkzaamheden uit te voeren;
  • feedback te vragen.

Bewaartermijn van de gegevens

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is. In sommige gevallen dienen wij gegevens langer te bewaren omdat de wet dat ons verplicht.

Verstrekking aan derden

De  gegevens zijn voor intern gebruik en worden alleen aan derden verstrekt wanneer dat noodzakelijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden of bestelling. Bij uitvoering van de werkzaamheden kan het noodzakelijk zijn dat wij NAW-gegevens doorgeven aan onderaannemers. Met deze onderaannemers hebben wij een overeenkomst waarin zij verklaren in overeenstemming met de AVG te handelen.

Andere organisaties die persoonsgegevens van ons ontvangen of beheren :

  • Onze klanten kunnen via een externe partij gevraagd worden om feedback te geven op onze werkzaamheden. Wij geven hiervoor de naam en het e-mailadres door, waardoor u van ons een mailtje krijgt om uw recensie te plaatsen. U krijgt hiervoor eenmalig een mailtje van ons. Bij het invullen van uw gegevens wordt u gewezen op de privacyverklaring van deze externe partij. U bent niet verplicht de recensie in te vullen.
  • De website arfman.nl staat onder beheer van een websitebeheerder. Gegevens die worden ingevuld op de website komen via deze partij terecht bij Arfman en worden daar opgeslagen op de servers.

Rechten van de betrokkenen

Op verzoek mag u als betrokkene de persoonsgegevens die wij van u bewaren inzien, corrigeren, verwijderen. Ook mag u ons opdracht geven uw gegevens over te dragen aan een andere partij of uw gegeven toestemming voor een bepaalde verwerking intrekken. Neem hiervoor contact met ons op. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Wij nemen maatregelen om misbruik van persoonsgegevens te voorkomen door ervoor te zorgen dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens. De persoonsgegevens die wij verwerken hebben wij in kaart gebracht in ons verwerkingsregister. Daarnaast is Arfman Hekwerk B.V. in bezit van een SSL-certificaat en maakt het gebruik van een beveiligde verbinding. Onze webshop wordt op dit moment verbeterd en zal binnen aanzienbare tijd ook gebruik maken van een beveiligde verbinding.

Cookies

Op de website van Arfman Hekwerk B.V. wordt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op de computer van de bezoeker van de website worden geplaatst. Door middel van deze cookies worden algemene bezoekersgegevens bijgehouden (zoals bijvoorbeeld de meest gevraagde pagina’s). Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren en het gedrag van bezoekers van de website te analyseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Arfman Hekwerk B.V. haar dienstverlening aan u verder optimaliseren. U kunt aangeven niet akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Cookies kunt u desgewenst uitschakelen door middel van uw browserinstellingen. De browser kan zodanig ingesteld worden dat de bezoeker geen cookies meer ontvangt. Dat kan de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website beperken.

Google Analytics

Arfman.nl verzamelt met Google Analytics gegevens om de website te verbeteren. Het zijn gegevens waarmee wij inzicht hebben in hoe een bezoeker onze website gebruikt. Voor het gebruik van deze dienst hebben wij een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google. De gegevens die verzameld worden zijn versleuteld en worden anoniem verwerkt. De bewaarperiode is 26 maanden. Daarnaast hebben we in onze instellingen expliciet staan dat we geen gegevens willen delen met Google.

Internetsites van derden

Dit Privacy en cookie statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Lees voor gebruik van die website de desbetreffende privacyverklaring om op de hoogte te zijn.

Wijzigingen Privacy en cookie statement

Arfman Hekwerk B.V. is gerechtigd de inhoud van dit Privacy en cookie statement te wijzigen. Wijzigingen worden op deze website gepubliceerd.

Direct contact met onze adviseur

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×