Alles wat u moet weten over een stalen hekwerk

Wanneer u van plan bent om een hek te plaatsen, moet u allereerst een keuze maken welk materiaal u gaat gebruiken. De meeste hekken worden van hout of metaal gemaakt. Hout heeft meestal de voorkeur, maar is niet optimaal voor elke situatie. Hier leest u meer over een hekwerk van staal.

Wanneer kiest u voor staal?

Voor een omheining voor een erf wordt vaak hout gebruikt. Een stalen hekwerk heeft de voorkeur bij voetbalvelden, spoorwegen, scholen et cetera. Een stalen hekwerk heeft een robuuste en industriële uitstraling waardoor een stalen hekwerk vaak de voorkeur heeft voor een bedrijventerrein. Daarnaast geeft een stalen hekwerk een luxe uitstraling aan uw huis. Voor de hekken van een voetbalveldje in de wijk kun je ook het beste voor staal gaan omdat dit een stevig heksoort is. Onze hekwerken van staal zijn bovendien ook geschikt als spoorgerelateerd hekwerk en voldoet aan de eisen van ProRailrichtlijnen.

Voordelen van een stalen hekwerk

Stalen hekwerk heeft voornamelijk de voorkeur omdat een stalen hekwerk geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is de levensduur van een stalen hek erg lang. Een stalen hekwerk biedt genoeg privacy, zeker wanneer u uw hek aanvult met een vlechtband of een klimplant. Een stalen hekwerk wordt overigens niet aangetast door een klimplant en zal zijn levensduur behouden. In de voortuin wordt meestal stalen hekwerk die laag is gekozen en gecombineerd met een poort.

Bijpassende poort

De keuze van uw poort is belangrijk, hier lopen uw gasten voor het eerst uw erf op en hiermee maakt u een eerste indruk op uw gasten. U kunt een stalen hekwerk poort aanschaffen met dezelfde hoogte als uw gekozen stalen hekwerk. Ook heeft u keuze in de soort poort, er zijn schuifpoorten en draaipoorten die beide naadloos aansluiten op het stalen hekwerk.

Hekwerk voor uw tuin of bedrijventerrein?

Dan bent u bij de specialisten van Arfman aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden voor uw tuin of bedrijventerrein. Ook wanneer u nog niet zeker weet hoe u een nieuw stalen hekwerk wilt gaan plaatsen, dan kunt u onze specialisten om raad vragen. Zo kunnen we samen tot een passende oplossing komen. U kunt ons bereiken op 0548-362948 of een e-mail sturen naar info@arfman.nl.

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures