Ben je op zoek naar een hekwerk, maar is een hout geen optie? Misschien is een stalen hekwerk de oplossing voor je. We bieden bij Arfman stalen hekwerken aan voor diverse specifieke situaties. Hierbij kun je denken aan hekwerken voor kinderdagverblijven, voetbalveldjes, maar ook een stalen hekwerk langs het spoor. Je bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om staalmaathekwerk langs baanvakken, zwart spijlenwerk op perrons, rode dubbele buisleuningen langs hellingbanen en trappen en nog veel meer. Bekijk al onze mogelijkheden en vind het stalen hekwerk dat bij je wensen past.

Meer dan 50 jaar ervaring
Artboard 50
Advies op maat
Spijlenhekwerk naast spoor Spoor gerelateerd hekwerk Rode buisleuning aan stationstrap
Spijlenhekwerk
Spijlenhekwerk is geschikt voor het afrasteren van stations, bedrijfsterreinen, schoolpleinen en speelplaatsen. Het is een mooi en onderhoudsvrij sterk hekwerk. Daarnaast is het ook erg duurzaam. Bij dit hekwerk zijn de spijlen tussen de onder- en bovenligger gemonteerd. De spijlenvakken zijn door middel van blinde verbindingen gekoppeld aan de staanders.
Spoorgerelateerd hekwerk
Al het spoorgerelateerde hekwerk van Arfman is bestemd als menskerend hekwerk. Ze voldoen aan de eisen die ProRail stelt in de richtlijnen die zij hanteren. Wij hebben ruime ervaring met het leveren en plaatsen van spoorgerelateerd hekwerk en gaan ook graag voor je aan de slag.
Rode buisleuningen
Het valt de meeste mensen niet meer op, maar als je op het station loopt zitten langs alle hellingbanen en trappen rode dubbele buisleuningen. Ze maken deel uit van de veiligheid van het perron, dat voor iedereen toegankelijk moet zijn. De rode dubbele buisleuningen zijn verkrijgbaar bij Arfman.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het stalen hekwerk van Arfman? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Daarnaast helpen we je graag verder met het vinden van de juiste oplossing. Voor vragen of voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door te bellen of door een e-mail te sturen. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur, op 0548-362948. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar info@arfman.nl.

Spijlenhekwerk van Arfman naast spoor

Veelgestelde vragen

Voor welke toepassingen kan een stalen hekwerk gebruikt worden?

Wij bieden stalen hekwerken aan voor diverse specifieke situaties. Hierbij kun je denken aan hekwerken voor kinderdagverblijven, trapveldjes of langs het spoor.

Welke veiligheidseisen bestaan voor spoorgerelateerd hekwerk?

Onze hekwerken voldoen aan de eisen die ProRail stelt in hun richtlijnen.

Welke opties zijn er voor spoorgerelateerd hekwerk?

Alle hekwerkgerelateerde oplossingen bij het spoor zijn leverbaar, zoals staalmathekwerk langs baanvakken, zwart spijlenhekwerk op perrons, verzinkt spijlenhekwerk rondom overwegen, rode dubbele buisleuningen langs hellingbanen en trappen, geleidehekwerk bij relaiskasten, antilooproosters ter plaatse van overwegen ter voorkoming van spoorlopers, faunavoorzieningen rondom het spoor en enkel- en dubbeldraaiende poorten volgens ProRail richtlijn.

Voor welke toepassingen wordt paneelhekwerk gebruikt?

Paneelhekwerk wordt veel toegepast als speelplaatsafscheiding en als ballenvanger bij een sportveld.

Welke soorten stalen draaipoorten zijn er beschikbaar?

Als extra optie voor een stalen hekwerk heb je keuze uit een enkele of dubbele Europoort of een Porteus draaipoort.

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures