Lees meer over spoorgerelateerd hekwerk

Al het spoorgerelateerde hekwerk van Arfman is bestemd als menskerend hekwerk. Ze voldoen aan de eisen die ProRail stelt in de richtlijnen die zij hanteren. Wij hebben ruime ervaring met het leveren en plaatsen van spoorgerelateerd hekwerk en gaan ook graag voor je aan de slag.

Materialen en afmetingen

Het spoorgerelateerde hekwerk is gemaakt van groen gecoat staalmathekwerk, type ProRail, met bijbehorende staanders en bevestigingsmateriaal inclusief speciale ProRail-bout. De hoogte van het hekwerk varieert van 140 tot 180 tot 220 centimeter. Pallas rail voldoet aan SPC-norm 00273-002 en SPC-norm 00274-003. Dit houdt onder meer in dat het hekwerk standaard wordt uitgevoerd in SPC-kleur RAL 6009 (groen) en gemonteerd met SPC-bevestigingsschroeven. Het hekwerk is in twee verschillende hoogtes verkrijgbaar en verspringend te monteren. De montage van de palen gebeurt op basis van heien in een kabelvrij tracé. Bij aanwezigheid van kabels en leidingen worden de palen handmatig geplaatst en aangestort met beton.

Opties

Alle hekwerkgerelateerde oplossingen bij het spoor zijn leverbaar, zoals staalmathekwerk langs baanvakken, zwart spijlenhekwerk op perrons, verzinkt spijlenhekwerk rondom overwegen, rode dubbele buisleuningen langs hellingbanen en trappen, geleide hekwerk bij relaiskasten, antilooproosters ter plaatse van overwegen ter voorkoming van spoorlopers, faunavoorzieningen rondom het spoor, enkel– en dubbeldraaiende poorten volgens ProRail richtlijn.

Download | technische datasheet:

Contact met Arfman

Wil je meer weten over spoorgerelateerd hekwerk, neem dan contact op met onze medewerkers. Per mail zijn we bereikbaar op info@arfman.nl en telefonisch op 0548-362948. We staan voor je klaar!

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures