Ons team

Dag in dag uit werken we aan mooie en diverse projecten door het hele land. Dat doen we met een heel gevarieerd team van professionals.  De buitendienst monteert het hekwerk en de collega’s op kantoor bereiden het werk voor. De houten poorten worden door onze timmerman met de hand gemaakt in de werkplaats. Vergeet natuurlijk niet onze planner, uitvoerder en verkopers. De leeftijd van onze ongeveer 30 medewerkers varieert van begin 20 tot begin 60 en alles wat daartussen zit. Een aantal van hen zijn al 25 of zelfs bijna 40 jaar in dienst. Stuk voor stuk zijn het harde werkers. Samen pakken we elk project met beide handen aan en brengen we het tot een goed einde.

Kwaliteit

Kwaliteit en duurzaamheid kenmerken onze producten, die daarmee bijdragen aan de veiligheid en het welzijn van mens en dier. Onze medewerkers zijn zeer professioneel en leveren daardoor kwalitatief hoogwaardige montage. Wij zijn in bezit van het officiële NEN-EN-ISO 9001 certificaat dat door een onafhankelijke instelling wordt afgegeven. Dit betekent dat wij aan de juiste eisen voldoen wat betreft kwaliteitsmanagement. Zo garanderen wij dat we onze bedrijfsprocessen op orde hebben, voldoen aan de eisen en wensen van klanten en belanghebbenden en uiteraard aan de huidige wetgeving.

Veiligheid: VCA

Veiligheid staat bij al onze werkzaamheden voorop. Voor onze medewerkers, maar ook voor anderen. Daarom werken wij volgens het VCA-systeem (Veilig Gezond en Duurzaam werken) en de geldende wet- en regelgeving. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

Duurzaamheid

Het begrip ‘duurzaam inkopen’ is inmiddels niet meer weg te denken in de bestekaanvragen. De overheid stimuleert daarnaast meer en meer om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Arfman draagt hier haar steentje aan bij door op trede 3 van de CO2 prestatieladder te staan.

Met het door ons opgestelde ‘Emissie Reductie Programma’ geven we in eerste instantie inzicht in de CO2-uitstoot per categorie. Van hieruit formuleren we duidelijke doelstellingen om de CO2-emissie van met name brandstof en gas- en elektriciteitsverbruik substantieel te verminderen. Realisatie en invoering hiervan vereist gedragsverandering en een goede en continue afstemming met elkaar over de voor- en nadelen van voorgestelde verbeteringen en veranderingen.

Naast CO2 bestaat onze aandacht voor duurzaamheid voornamelijk uit naar het voorkomen van negatieve effecten vanuit onze werkzaamheden. We kopen al ons verwerkte hout daarom uitsluitend in bij FSC en PEFC gecertificeerde leveranciers die al hun hout weer uit gecertificeerde bossen halen. Zo houdt Arfman de keten in stand en dragen we (een beetje) bij aan een milieuvriendelijke wereld.

Links duurzaamheid

Downloads duurzaamheid

Dit is Arfman

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures