Lees meer over geitenomheining

Bent u op zoek naar een geschikte geiten omheining? Bij het houden van geiten in het van belang dat u een goede, stevige én veilige geiten omheining heeft, waardoor ze niet kunnen ontsnappen. Om er zeker van te zijn dat de dieren niet uitbreken, is er bij dit hekwerk gaas aan de buitenzijde gemonteerd. Daarnaast is het op een manier vormgegeven dat het er in landschappelijk gebied ook netjes uitziet. Het geiten hekwerk van Arfman is hierdoor ideaal voor zorgboerderijen, kinderboerderijen en particulieren. U vindt de geschikte geiten omheining op deze pagina.

Afrastering voor geiten

Geiten zijn van nature erg nieuwsgierig en gemakkelijk. De dieren klimmen en springen graag, het valt daarom niet altijd mee om de dieren in een wei te houden. Het is daarom belangrijk om de afrastering voor geiten hoog genoeg te maken. Zo genieten de geiten wel van alle vrijheid en ruimte, maar hebben ze geen kans om te ontsnappen. U bent dan verzekerd van het zorgeloos binnenhouden van uw geiten, daarnaast staan ze ook veilig binnen het hekwerk geiten.

Toegepaste materialen

Onze omheiningen voor geiten bestaan uit tamme kastanjepalen van 10/12 cm dik, die voorzien zijn van antraciet gaas. Achter het gaas zitten twee spandraden. Deze draden zijn zwart geplastificeerd. Ze worden geleverd inclusief draadspanners en (ring)krammen. Doordat het gaas voor de geitenomheining mechanisch is opgespannen, behoudt het de natuurlijke vorm en veerkracht. Het type Pantanet Family gaas wordt voornamelijk toegepast in landschappelijke hekwerken. In een natuurlijke omgeving valt het hekwerk nauwelijks op. Bekijk hier de datasheet.

Bijzonderheden voor geiten houden

Doordat het gaas voor de geiten omheining mechanisch is opgespannen, behoudt het product de natuurlijke vorm en veerkracht. Dit type Pantanet Family gaas wordt voornamelijk toegepast in landschappelijke hekwerken. Binnen een natuurlijke omgeving valt het hekwerk nauwelijks op. We hebben al vele jaren erg goede ervaringen met het hekwerk. Daarom bevelen we het ook aan om het te gebruiken voor de afrastering voor uw geiten.

Opties voor een geitenhekwerk

We bieden in overleg verschillende opties aan voor geitenomheiningen:

  • Uitvoering in Nobifix- of Robinia-hout
  • Toevoeving van poorten
  • Mogelijkheid tot stroomvoorziening
  • Uitvoering in verzinkt Pantanet of zwaar Ursus-gaas

Poorten

Je kunt diverse soorten poorten toevoegen aan je geitenomheining:

  • Klappoort | breedte: 115 centimeter
  • Looppoort | breedte: 150 centimeter
  • Enkele draaipoort | breedte: 300 centimeter
  • Dubbele draaipoort | breedte: (2x) 200 centimeter

Bereken uw prijs voor hekwerk geitenwei

Hiernaast heeft u de mogelijkheid om de prijs te berekenen voor uw geiten afrastering. Alle genoemde prijzen zijn inclusief montage. Heeft u nog vragen of zijn er bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden? Neem dan gerust contact met ons op. We maken voor grote projecten uiteraard ook graag een offerte op maat voor u. Door onze jarenlange ervaring denken we mee én geven we persoonlijk advies op maat. Naast een geiten omheining leveren en monteren we ook houten en stalen hekwerken langs wegen, overwegen, spoorbanen en bij mensen thuis.

Contact over geitenomheiningen

Heb je nog vragen over de geitenomheining? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. We zijn zowel per mail info@arfman.nl als telefonisch 0548-362948 te bereiken. Het is ook mogelijk om gelijk een offerte aan te vragen.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een weiland afrasteren voor geiten?

Geiten zijn van nature erg nieuwsgierig en gemakkelijk. Als u geiten gaat houden, zult u snel merken dat de dieren graag klimmen en springen. Daarom valt geiten houden niet altijd mee. Het is daarom belangrijk de hoogte van het hekwerk voor geiten hoog genoeg te maken. Dankzij de geiten afrastering genieten de geiten wel van alle vrijheid en ruimte, maar hebben ze geen kans om te ontsnappen uit het hekwerk voor geiten.

Van welke houtsoort wordt een geitenomheining gemaakt?

Een geitenomheining wordt gemaakt met tamme kastanje palen.

 

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures