Lees meer over hondenomheining

Voor honden is het prettig om een eigen territorium te hebben waarin ze zich vrij kunnen bewegen en heerlijk kunnen spelen. Met een hondenhek, vaak een houten hekwerk, bakent u het terrein op een natuurlijke manier af. De omheining hond is goed in te passen binnen uw tuin of een andere landelijke omgeving. Met een hondenhek hoeft u zich niet langer zorgen te maken over dat uw hond bijvoorbeeld zomaar de weg op loopt. Een omheining hond is ideaal voor hondenfokkers, kennels en dierenpensions. Ook kunt u als particulier bij ons terecht voor een geschikte omheining voor uw hond.

Wat zijn de voordelen van een hondenhek?

Honden houden over het algemeen van spelen. Ze vinden het leuk om buiten rond te rennen. Met een omheining zorg je ervoor dat de dieren buiten kunnen ravotten, maar wel in een veilige en afgesloten ruimte. Ook zorgt een hondenhek ervoor dat bijvoorbeeld puppy’s zich veilig en beschermd voelen, zelfs zonder toezicht.

Toegepaste materialen

De hondenomheining bestaat uit tamme kastanjepalen. De omheining wordt voorzien van gepuntlast en geplastificeerd gaas, type Pantanet Family antraciet. Het gaas behoudt het zijn natuurlijke vorm en veerkracht. Dit type Pantanet Family-gaas wordt voornamelijk toegepast in landschappelijke hekwerken. In een natuurlijke omgeving valt het nauwelijks op. We hebben al jarenlang zeer goede ervaring met dit hondenhek. We kunnen daarom bevestigen dat het een zeer geschikte keuze is voor omheining honden. Bekijk hier de datasheet van hondenraster 120 centimeter hoog.

Opties omheining honden

Om het hondenhek volledig naar wens te maken, bieden we diverse extra opties aan:

  • Gebruik van Nobifix-hout
  • Verschillende soorten toegangspoorten
  • Leverbaar in meerdere hoogtes
  • Gording/ligger langs de bovenzijde van het gaas
  • Uitvoering met verzinkt Pantanet-gaas
  • Hondenomheining voorzien van stroomdraad

Poorten

We kunnen de hondenomheiningen voorzien van diverse soorten poorten:

  • Klappoort | breedte: 115 centimeter
  • Looppoort | breedte: 150 centimeter
  • Enkele draaipoort | breedte: 300 centimeter
  • Dubbele draaipoort | breedte: (2x) 200 centimeter

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een hondenhek?

Hondenhekken zijn een perfecte oplossing voor de veiligheid van uw hond. Het plaatsen van een hek zorgt er namelijk voor om de honden te houden op een plek waar ze veilig zijn. Het is belangrijk dat u een hondenhek aanschaft dat past bij u en uw hond. Denk aan de plek waar u het hondenhek wil plaatsen, maar ook de grootte.

De hond laten wennen aan het hondenhek

Er zijn honden die zich kunnen gaan irriteren aan het hek, en zullen proberen om te ontsnappen. Het is daarom belangrijk dat de hond kan wennen aan het hondenhek. Je kunt dit het beste doen door veel binnen de omheining met de hond te spelen. De hond zal dan de omheining hond met iets leuks gaan associëren.

Vragen over hondenomheiningen?

Bereken hiernaast de prijs van je gewenste hondenomheining, alle genoemde prijzen zijn inclusief montage. Ook bij grote projecten stellen we graag een offerte op maat voor je op.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een hondenomheining van Arfman Hekwerk? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken met je mee over een geschikte oplossing. Je neemt contact met ons op door te mailen naar info@arfman.nl of door op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur te bellen naar 0548-362948. Wil je gelijk weten wat de kosten zijn? Vraag dan een offerte aan.

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures