Lees meer over spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk is geschikt voor het afrasteren van stations, bedrijfsterreinen, schoolpleinen en speelplaatsen. Het is een mooi en onderhoudsvrij sterk hekwerk. Daarnaast is het ook erg duurzaam. Bij dit hekwerk zijn de spijlen tussen de onder- en bovenligger gemonteerd. De spijlenvakken zijn door middel van blinde verbindingen gekoppeld aan de robuuste staanders van het kokerprofiel.

Materialen en afmetingen

Het spijlenhekwerk dat we vanuit Arfman plaatsen is van het type Heracles en heeft doorgaans een hoogte van 1000 millimeter. Het hekwerk is opgebouwd uit:

  • Staanders

De staanders bestaan uit een staalkokerprofiel met een afmeting van 60x60x2 millimeter. De hartafstand is circa 2,36 meter. De lengte bedraagt 1900 millimeter. Ter plaatse storten we de staanders aan met beton en voorzien we ze van een RVS afdekkap.

  • Hekwerkelement

De afmeting van één element bedraagt 2360×1000 millimeter. De boven- en onderligger van de hekwerkelementen bestaan uit een eenzijdig bol staalprofiel van 50x30x35 millimeter. De wanddikte van de liggers is 2 millimeter. De spijlen zijn tussen de liggers vastgelast met een hartafstand van 150 millimeter en hebben een diameter van 26 millimeter.

  • Bevestigingsmaterialen

De benodigde bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen.

Opties voor spijlenhekwerk

Standaard is dit hekwerk verzinkt uitgevoerd. Daarnaast is het ook zwart gecoat (RAL 9005) en/of op voetplaat verkrijgbaar. Indien gewenst is het hekwerk uit te breiden met een enkel of dubbel draaiende poort met spijlenvulling en geïntegreerde slotkast.

Contact met Arfman

Wil je meer weten over het laten plaatsen van spijlenhekwerk? Neem dan gerust contact op. Dit kan zowel per mail als telefonisch, via info@arfman.nl of 0548-362948.

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures