Wilt u uw stalen hekwerk afmaken met een stalen draaipoort? Bij Arfman zijn er diverse stalen draaipoorten beschikbaar. Deze zijn door ons leverbaar in een enkele en in een dubbele variant. Bij draaipoorten hangen de poortvleugels aan scharnieren, zodat de poort 180 graden draaibaar is. Meer informatie over onze verschillende draaipoorten vindt u hieronder.

Diverse poorten

Als extra optie voor uw stalen hekwerk heeft u keuze uit verschillende draaipoorten. Afhankelijk van uw situatie hebben wij de volgende draaipoorten in ons assortiment:

  • Europoort enkel (PDF);
  • Europoort dubbel (PDF);
  • Porteus draaipoort (PDF).

Afwerking

De draaipoorten van Arfman zijn thermisch verzinkt en kunnen, indien gewenst, voorzien worden van een poedercoating. U heeft hierbij de keuze uit standaard RAL kleuren. De aanvullende onderdelen van de draaipoort bestaan uit roestvrij staal, aluminium en kunststof. Door de verschillende mogelijkheden is er voor iedereen een geschikte stalen poort te verkrijgen bij Arfman. Technische informatie over de diverse draaipoorten vindt u in bovenstaande PDF-documenten.

Waarom bestellen bij Arfman?

Al ruim 40 jaar realiseren wij hekwerk voor onder meer de overheid, natuurorganisaties,
aannemingsbedrijven en particulieren. Wilt u het hekwerk rondom uw tuin of bedrijventerrein voorzien van een stalen draaipoort? Dan bent u bij Arfman aan het juiste adres. Wanneer u meer advies wenst over het kiezen van de juiste stalen draaipoort voor uw hekwerk kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Wij van Arfman denken graag met u mee.

Vragen over de draaipoorten?

U kunt altijd contact opnemen om tot de juiste keuze te komen wat betreft de draaipoorten. Heeft u dus nog vragen over een variant van de draaipoorten die wij aanbieden, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. We zijn te bereiken via de mail, stuur uw mail dan naar info@arfman.nl. Of bel ons op 0548-362948. We gaan graag met u in gesprek over het realiseren van stalen hekwerk met een draaipoort passend bij uw situatie!

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures