Als u paarden heeft, vindt u het belangrijk dat uw paarden altijd veilig staan. Elektrische omheining paarden draagt hier aan bij. Zo staan uw paarden op stal, maar ook in het weiland of in de paddock veilig. Het gebruik van een elektrische afrastering bij paarden is veilig, diervriendelijk en effectief. U krijgt hierdoor meer zekerheid dat uw paarden zich niet onnodig bezeren en niet uitbreken.

Paarden en elektrische omheining

Als u paarden heeft, is het belangrijk dat de afrastering goed zichtbaar is. Dat komt omdat een paard een vluchtdier is met driedimensionaal zicht. Dit houdt in dat paarden bewegingen in de verte beter zien dan de details dichtbij.

Hoe werkt een elektrische afrastering voor paarden?

Als u gebruik maakt van een elektrische afrastering voor paarden, zorgt het schrikdraadapparaat dat er stroom wordt afgegeven. Dit wordt geleid via een draad of lint. Als een paard de elektrische afrastering aanraakt, krijgt het dier een korte krachtige, maar veilige schok. Als een paard een schok krijgt, is dit niet gevaarlijk. Meestal is één schok genoeg om ervoor te zorgen dat het paard begrijpt dat het draad of de lijn niet nog eens aangeraakt moet worden.

Aanvullingen op de elektrische omheining voor paarden

Bij Arfman zijn er veel verschillende mogelijkheden voor de afrastering. Er bestaan bijvoorbeeld verschillende poortgrepen om een opening te realiseren. Afhankelijk van uw wensen en van uw situatie zorgen wij voor een passende oplossing.

Offerte elektrische omheining paarden aanvragen

U kunt op onze website de prijs van uw gewenste elektrische omheining voor paarden berekenen. De prijzen zijn berekend inclusief montage. Gaat het om grote projecten? Dan stellen we graag een offerte op maat voor u op. Neem hiervoor contact met ons op en we adviseren u graag!

Vragen over de elektrische omheining paarden?

Heeft u nog vragen over de elektrische omheining paarden? Of wilt u graag meer weten over de materialen die we gebruiken bij Arfman? Neem dan gerust contact op met een van onze professionele medewerkers. Ze helpen u graag verder en denken graag met u mee. We zijn telefonisch bereikbaar op kantoortijden tussen 08.00 en 17.30 uur. U bereikt ons door te bellen naar 0548-362948. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Dat doet u naar info@arfman.nl. We helpen u graag verder!

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures