Een gaashekwerk is een populaire afscheiding die voor verschillende doeleinden wordt ingezet. Het gaashekwerk wordt bijvoorbeeld ingezet als tuinafscheiding of als afscheiding van een weiland voor de veiligheid van uw dieren. Bij Arfman vindt u hekwerk op maat, zo garanderen we een passend hekwerk dat jarenlang meegaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U vindt het aanbod op deze pagina.

Gaashekwerk van Arfman

Het gaashekwerk van Arfman bestaat veelal uit tamme kastanje palen die voorzien zijn van gepuntlast en geplastificeerd gaas, type Pantanet Family. Dit gaas heeft gelaste knooppunten en een lange levensduur. Doordat het Pantanetgaas mechanisch opgespannen is, behoudt het gaas zijn natuurlijke vorm en veerkracht. De levensuur van de toegepaste tamme kastanje palen is 10 á 15 jaar, het gaas heeft een levensduur van circa 30 jaar. U bent verzekerd van kwalitatief hoogwaardig gaashekwerk dat jarenlang meegaat. Ook het gaashekwerk plaatsen regelen wij voor u. Alle genoemde prijzen zijn bij Arfman inclusief montage.

Afrastering gaas

Gaashekwerk is uitermate geschikt voor een afscheiding van uw tuin of erf omdat deze stevig zijn en een natuurlijke uitstraling hebben.

Hekwerk met gaas

Een hekwerk met gaas heeft verschillende voordelen. Naast dat het een geschikte manier is om uw erf af te scheiden, kan gaashekwerk ook worden gebruikt om planten tegen te laten groeien. Hierdoor biedt een gaashekwerk meer privacy. Daarnaast is gaas ook diervriendelijk waardoor het een goede keuze is om uw dieren te beschermen.

Hout voor het gaashekwerk

Voor het hekwerk van gaas gebruiken we Tamme Kastanje palen. Kastanjepalen zijn erg duurzaam. Dit komt door het looizuur in het kernhout. Hierdoor zijn de palen zeer goed bestand tegen vocht, zonder dat het behandeld hoeft te worden. Tamme Kantasje houten palen kunnen toegepast worden bij alle rasterhoogtes. Het Kastanjehout van Arfman is PEFC gecertificeerd.

Landschappelijke hekwerken

Gaashekwerk wordt voornamelijk gebruikt in een natuurlijke omgeving. Het type Pantanet Family gaas wordt veelal toegepast in landschappelijke hekwerken. Binnen een natuurlijke omgeving valt het gaashekwerk nauwelijks op. Wij hebben al jarenlang zeer goede ervaringen met dit hekwerk, hierdoor is het een zeer geschikte keuze als omheining. Benieuwd naar de mogelijkheden van het gaashekwerk in uw situatie? Neem gerust contact met ons op.

Gaashekwerk laten plaatsen

Als u kiest voor een hekwerk van gaas van Arfman, zorgen we dat het hekwerk van gaas voor u geplaatst wordt. Zodra u een opdracht geeft, gaan wij in overleg met de adviseur kijken wanneer we het gaashekwerk kunnen plaatsen. We houden over het algemeen een gemiddelde aan van vier weken. Dit heeft onder andere te maken met het inkopen van de materialen en de werkplanning. Als de materialen op voorraad zijn, is het soms ook mogelijk dat we het gaashekwerk binnen zes weken voor u plaatsen.

Extra opties

In ons uitgebreide assortiment vindt u de oplossing op het gebied van gaashekwerk. Het gaaswerk is bijvoorbeeld verkrijgbaar in diverse hoogtes en met verschillende toegangspoorten. Zo vindt u altijd een passende oplossing voor uw situatie. Afhankelijk van het gaashekwerk bieden wij diverse extra opties:

  • Stroomvoorziening langs hekwerk;
  • Poorten en klaphekken;
  • Sluitconstructies;
  • In meerdere hoogtes leverbaar;
  • Mogelijkheid tot ingraven van het gaas;
  • Hekwerk voorzien van gording / ligger;
  • Uitvoering in verzinkt Pantanet.

Vragen over ons gaashekwerk?

Al ruim 40 jaar realiseren wij hekwerk voor onder meer de overheid, natuurorganisaties, aannemingsbedrijven en particulieren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het gaashekwerk? Wij informeren u graag goed. Neem daarom bij vragen gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken via 0548-3629148 of mailen naar info@arfman.nl.

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures