Een hekwerk op maat kan een geweldige manier zijn om schoonheid en veiligheid aan uw huis of boerderij toe te voegen. Met een hekwerk op maat voorkomt u dat uw kinderen of dieren het terrein verlaten en zo zichzelf in gevaar brengen. Daarnaast kan een hekwerk op maat een esthetische toevoeging aan uw terrein zijn. Er zijn veel verschillende soorten van op maat gemaakte omheiningen, van hout tot metaal. U kunt ook kiezen voor de hoogte en breedte van uw hekwerk. Als u een hekwerk op maat overweegt, overleg dan met een omheining expert om de best mogelijke resultaten te krijgen. Arfman is op het gebied van hekwerk de expert, met meer dan 50 jaar ervaring in hekwerk. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Stalen hekwerk op maat

Wilt u een omheining rond uw tuin of misschien wel rond uw hele perceel? Dan zult u rekening moeten houden met de verschillende soorten omheiningen. Wat voor materiaal wilt u en hoe hoog moet het hekwerk zijn? Dit zijn belangrijke punten om te overwegen voordat u op zoek gaat naar een hekwerk op maat. Er zijn verschillende materialen voor omheiningen, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Staal is een populaire keuze, het kan in aanschaf wat duurder zijn maar dat is het zeker waard, want het is duurzaam. De hoogte van uw omheining is ook een belangrijke overweging. Een hogere omheining biedt meer privacy, en zal moeilijker te beklimmen zijn. Een lagere omheining zorgt voor meer inkijk in de tuin of op uw terrein.

Arfman-hekwerk

Houten hekwerk op maat

Als het gaat om het kiezen van een hek voor uw huis, zijn er veel opties. Maar als u op zoek bent naar iets dat zowel stijlvol en klassiek is, dan is een houten hek op maat is misschien wel de beste keuze. Er zijn tal van redenen om een houten omheining te kiezen boven andere materialen. Hout is een natuurlijk materiaal dat goed past bij elke tuinarchitectuur. Plus, het is stevig en is goed bestand tegen slecht weer.  Als u op zoek bent naar een nieuwe omheining voor uw huis of erf, dan is het houten hekwerk op maat misschien wel iets voor u. Met zijn vele voordelen, is het gemakkelijk om in te zien waarom dit type hek zo populair is onder huiseigenaren.

Landschappelijk-houten-hekwerk

Toegangspoorten

Daarnaast verkoopt Arfman niet alleen hekwerk op maat, maar ook toegangspoorten voor dit hekwerk. Zo kunt u gemakkelijk uw terrein betreden. Voor zowel stalen hekwerk op maat als houten hekwerk op maat verkopen wij verschillende poorten, zoals de looppoort, de enkele draaipoort, de dubbele draaipoort en de klappoort. Deze toegangspoorten maken uw hekwerk helemaal af.

Dubbele-draaipoort

Hekwerk op maat kopen bij Arfman

Wilt u het uw tuin of bedrijventerrein voorzien van een op maat gemaakt hekwerk? Dan bent u bij Arfman aan het juiste adres.U kunt gerust contact opnemen met een van onze ervaren specialisten, zij beantwoorden al uw vragen over onze producten. Wij van Arfman willen u graag goed informeren en denken ook graag met u mee. We zijn bereikbaar per mail en telefonisch. U kunt ons bereiken via info@arfman.nl of het nummer 0548-362948.

Transparantie Arfman

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures