Als u kippen houdt, dan weet u dat een afrastering voor kippen één van de belangrijkste dingen is die u nodig hebt. Een afrastering voor kippen houdt uw kippen veilig voor roofdieren en andere gevaren. Een goede kippen afrastering voorkomt dat ze buiten hun hok komen en gevaar lopen, bijvoorbeeld door overstekende auto’s. Bij het kiezen van een kippen afrastering moet u met een aantal zaken rekening houden, zoals de hoogte en het materiaal waar de afrastering voor kippen van gemaakt is. We vertellen u hier graag meer over.

Hoogte van de afrastering voor kippen

De hoogte is een belangrijke factor bij het kiezen van een kippenren. U wilt er zeker van zijn dat de omheining hoog genoeg is, zodat roofdieren zoals vossen er niet overheen kunnen. Het is ook belangrijk dat de omheining hoog genoeg is, zodat uw kippen er niet zelf overheen kunnen vliegen. Anders kunnen ze zichzelf in gevaar brengen.

Materiaal van de afrastering voor kippen

Materiaal is een andere belangrijke overweging bij het kiezen van een kippen omheining van hout . De materialen voor kippen omheiningen bij Arfman zijn duurzame houtsoorten en draad. Hout is de meest natuurlijke optie en kan gemakkelijk worden aangepast aan uw behoeften, de soorten hout die Arfman gebruikt voor haar hekwerken zijn de meest stevige en duurzame opties. De draden van de omheining voor kippen van Arfman zijn van hoogwaardige metalen. Zo weet u zeker dat u een afrastering voor kippen krijgt die zowel stevig als duurzaam is.

Kippenomheining ingraven

In veel gevallen is het nodig een omheining in te graven om dieren binnen de perken te houden. Wanneer u een afrastering voor Kippen bij Arfman bestelt kunt u ervoor kiezen het kippen hekwerk in te laten graven door ons. Wij zorgen ervoor dat het hekwerk voor uw kippen diep genoeg is ingegraven om alle roofdieren buiten te houden.

Afrastering voor kippen kopen

Arfman is gespecialiseerd in hekwerken en faunatechniek. Heeft u vragen over de afrastering voor kippen of andere hekwerken die we aanbieden, neem dan gerust contact op met een van onze ervaren medewerkers. We zijn te bereiken via de mail, mail dan naar info@arfman.nl. Of bel ons op 0548-362948. We staan graag voor u klaar.

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures