Een landelijk hekwerk zorgt voor een natuurlijke, stoere en robuuste uitstraling. Dit is ook de reden waarom een landelijk hekwerk zo populair is. Een landelijk houten hekwerk biedt de mogelijkheid om een veilige omgeving te creëren voor zowel mens en als dier. Tegenwoordig wordt een landelijk hekwerk niet alleen gebruikt op boeren erven, maar het hekwerk met de landelijke uitstraling ziet u steeds vaker terug bij moderne woningen, op maneges of bij landgoederen en weilanden. Kies een landelijk hekwerk naar uw eigen smaak en laat het perfect aansluiten op uw wensen én de omgeving. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een landelijk hekwerk van Arfman.

Verschillende houtsoorten voor landelijke hekwerken

Bij Arfman werken we met drie verschillende houtsoorten: Robinia, tamme Kastanje en Nobifix. Robinia is de meest duurzame hardhoutsoort die groeit in Europa. Het hout van de tamme kastanje is van nature al erg duurzaam. Dit komt door het kernhout. Het hout is vochtbestendig en hoeft daarom niet behandeld te worden. Nobifix palen worden gemaakt van naaldhout. Het is een reukvrije houtsoort die niet afgeeft. Daarnaast is Nobifix een onderhoudsarm product met een lange verwachte levensduur.

Een landelijk hekwerk op maat

Een landelijk hekwerk maken we aan de hand van uw wensen en eisen. Denk aan de hoogte, het aantal poorten voor het openen van het hek en de lengte. Bij alle landelijke hekwerken maken we gebruik van duurzame materialen.

Een landelijk hekwerk bestellen bij Arfman

Wilt u een landelijk hekwerk bestellen bij Arfman? Dan is het goed om te weten dat de gehanteerde prijzen per eenheid zijn voor het leveren én aanbrengen van de landelijke hekwerken. Zodra u een bestelling heeft geplaatst, gaan we met onze adviseur overleggen op welke termijn het landelijk houten hekwerk geplaatst kan worden. Vaak houden we een gemiddelde aan van vier weken. Dit heeft te maken met het inkopen van het materiaal, maar ook met de werkplanning van dat moment. Zijn er speciale producten nodig of vereist uw project een speciale aanpak? Dan nemen we uiteraard contact met u op om de situatie te bespreken en om afspraken te maken. Het kan ook voorkomen dat de materialen op voorraad zijn, soms is het dan mogelijk om het landelijk hekwerk binnen vier weken te plaatsen. Bij Arfman werken we bijna altijd met eigen monteurs. In drukke periodes gebruiken we van vooraf geselecteerde monteurs die tijdelijk ingeleend worden.

Over Arfman

Arfman is in 1972 ontstaan. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste Nederlandse specialist in faunavoorzieningen. Tegenwoordig bieden we complete oplossingen aan voor faunavraagstukken. Daarnaast leveren een complete lijn aan faunaproducten. We geven al jarenlang advies op maat en leveren en monteren hekwerken langs wegen, overwegen, spoorbanen en bij mensen thuis. Kwalitatieve, duurzame producten staan bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat onze producten bijdragen aan het welzijn van mens en dier.

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures