Een stalen hekwerk poort zorgt voor een duidelijke terreinafscheiding omdat het stalen hekwerk poort robuust en industrieel oogt. Dit product is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren, bijvoorbeeld voor de afscheiding van bedrijventerreinen of voor de omheining van uw tuin. Om de stalen poort rond uw tuin of bedrijf helemaal af te maken, kunt u bij Arfman kiezen om schuifpoorten of draaipoorten toe te voegen aan uw stalen poort.

Diverse stalen poorten

Als u gebruik maakt van een stalen hekwerk om uw tuin of bedrijventerrein af te sluiten, is een doorgang in de stalen poort natuurlijk erg gewenst. De hoogte van een stalen poort kan variëren van 1 meter tot 2,5 meter en de vrije doorgang van 1 meter tot 9 meter. Daarnaast kunt u wat de kleur betreft, kiezen uit verschillende RAL-kleuren. Door al deze mogelijkheden is er voor iedereen een geschikte stalen poort te verkrijgen, waardoor u een stalen hekwerk poort naar uw eigen wens en smaak samenstelt.

Stalen draaipoorten

Wilt u uw stalen hekwerk poort afmaken met een stalen draaipoort? Deze stalen draaipoorten zijn door ons leverbaar in een enkele en in een dubbele variant. Daarnaast kunt u kiezen uit een hekwerk met spijlen of staalmat. U kunt hier tekeningen bekijken van verschillende soorten uitvoeringen. Bij draaipoorten hangen de poortvleugels aan scharnieren, zodat de poort 180 graden draaibaar is.

Europoort enkel

De Europoort is opgebouwd uit een frame van gelast kokerprofiel. De pilasters zijn gemaakt van een stalen vierkant kokerprofiel, die aan de bovenzijde zijn afgesloten met een kap. De poortvleugels worden met behulp van verstelbare scharnieren aan de pilasters afgehangen. Bij een enkele stalen poort wordt een veiligheidsslot voorzien met een dag- en nachtsluiting, inclusief drie sleutels. Het is bij de Europoort mogelijk om gaas in de vleugel te monteren. Daarnaast is de poort staal af te hangen aan een muur door middel van muurplaat-scharnieren.

Europoort dubbel

De dubbele Europoort is ook opgebouwd uit een frame van gelast kokerprofiel. Ook bij deze stalen hekwerk poort zijn de pilasters gemaakt van een stalen, vierkant kokerprofiel dat aan de bovenzijde is afgesloten met een kap. De poortvleugels worden met behulp van de verstelbare scharnieren aan de pilasters gehangen. Deze laten max. een draai van 180° toe. Bij een dubbele stalen poort grijpen de poort-vleugels in gesloten stand in elkaar en blokkeert de nachtschoot automatische de grondgrendel. Is de poort geopend? Dan kunnen de poort-vleugels ook geblokkeerd worden door middel van betonen aanslagblokjes. Ook bij de dubbele Europoort is het mogelijk om gaas in de vleugel te monteren en kan de poort afgehangen worden aan de muur door middel van muurplaat-scharnieren.

Proteus draaipoort

Voor sport- en woningbouw en voor terreinen met een laag risicoprofiel is de Proteus draaipoort ontwikkelt. Dit is een strakke en moderne inpasbare draaipoort, die verkrijgbaar is in een enkele of dubbele uitvoering.

Meer technische informatie over de verschillende draaipoorten van Arfman vindt u hier:

Schuifpoorten

Naast de stalen draaipoorten heeft u bij Arfman ook de mogelijkheid om te kiezen voor een schuifpoort. Deze schuifpoort opent u door de stalen poort opzij te schuiven. Aangezien een gemakkelijke toegang of afsluiting van het stalen hekwerk een erg belangrijk onderdeel is van de omheining, kiezen we bij de schuifpoort voor lichtgewicht materialen. De toegepaste materialen zijn thermisch verzinkt en eventueel van gecoat staal of aluminium. Op deze manier wordt de schuifpoort niet te zwaar en is de stalen poort hierdoor simpel te bedienen.

Poort staal van Arfman

Wilt u het hekwerk rondom uw tuin of bedrijventerrein voorzien van een stalen poort? Dan bent u bij Arfman aan het juiste adres. Als u meer advies wenst over het kiezen van de juiste stalen poort voor uw hekwerk, kunt u gerust contact opnemen met een van onze specialisten. Wij van Arfman willen u graag goed informeren en denken ook graag met u mee. We zijn bereikbaar per mail, e-mail uw vraag naar info@arfman.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0548-362948. We staan graag voor u klaar!

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures