Diverse toegangspoorten bij Arfman

Wanneer u een hekwerk heeft uitgekozen om uw dieren en de omgeving te beschermen, dan zijn er nog een aantal keuzes die u maken moet. Een van deze keuzes is de keuze van de toegangspoorten. Er zijn vier opties waaruit u bij Arfman kunt kiezen. Let er bij de keuze van uw omheining en poorten op dat u naast de breedte van de opening ook de hoogte van het hekwerk precies weet. We leggen hier de verschillende toegangspoorten aan u uit. Zo kunt u de beste keuze maken voor uw toegangspoort in uw hekwerk.

Een klappoort

Een klappoort is een toegangspoort die van zichzelf weer sluit. Dit komt omdat deze in een lichte hoek staat en zo door zijn eigen gewicht dicht valt. Hiermee loopt u geen risico op een vergeten poort en kunnen dieren niet daardoor ontsnappen. U ziet deze toegangspoorten voornamelijk in natuurgebieden waar wandelaars lopen.

Een looppoort

Een looppoort is een toegangspoort die zoals een normale deur functioneert. Deze poort is meestal niet breder is dan 150 centimeter. U ziet een looppoort vooral in tuinen. Een looppoort kunt u in de volledige hoogte van een deur kopen, wat perfect is voor de schutting van de achtertuin. Er zijn ook looppoorten die half zo hoog zijn. Zo’n toegangspoort ziet u vooral in de voortuin of bij omheiningen van kleinere dieren waarvan de omheining niet hoger dan 150 centimeter is.

Draaipoorten

Draaipoorten lijken op een looppoort, maar zijn echter voor een bredere opening bedoelt. Hierbij kunt u denken aan de oprijlaan van uw erf. We onderscheiden twee soorten:

  • Enkele draaipoort: Dit is een draaipoort met één deur. U kunt zelf kiezen aan welke kant deze bevestigd wordt en naar welke kant de poort open draait. Een enkele draaipoort kunt u gebruiken voor een opening tot drie meter.
  • Dubbele draaipoort: Een dubbele draaipoort heeft twee gelijke deuren die aan de zijkanten bevestigd zijn. Hiermee kunt u een opening breder maken. U heeft met twee poorten van twee meter een geschikte poort voor een opening van vier meter. Deze draaipoort kunt u zowel voor uw eigen oprijlaan gebruiken als voor bijvoorbeeld de omheining van uw dieren.

Online hekwerk met geschikte toegangspoort uitzoeken

Op de website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen voordat u een offerte opvraagt? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Stuur uw e-mail naar info@arfman.nl of bel naar 0548-362948. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur. We staan graag voor u klaar en denken graag met u mee!

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures