Een houten hekwerk voor weiland is een goede manier om uw dieren veilig te houden terwijl ze toch vrij kunnen rondlopen. Het is ook een aantrekkelijke optie voor wie wat karakter aan het erf wil toevoegen. Er zijn veel verschillende opties voor houten weiland hekwerken beschikbaar. Lees meer over de mogelijkheden.

Waar moet u opletten bij uw houten weiland hekwerk?

Er zijn een paar dingen die u moet overwegen bij het kiezen van een weideomheining, bijvoorbeeld de hoogte van het hek. U moet ervoor zorgen dat de afrastering hoog genoeg is om uw dieren binnen te houden, maar niet zo hoog dat het uitzicht minder mooi wordt.Het soort materiaal waarvan de omheining is gemaakt is ook belangrijk. Houten hekken zijn de meest voorkomende, maar er zijn binnen de houten hekken nog verschillende soorten hout. Als het gaat om weide afrastering zijn er vele opties om uit te kiezen. Door de tijd te nemen om uw behoeften te overwegen, zorgt u voor de perfecte omheining voor uw huis of bedrijf. Arfman heeft een breed scala aan weide afrasteringen, zodat u zeker de perfecte afrastering voor uw wensen zult vinden.

Verschillende toepassingen houten hekwerk voor weiland

Met een houten hekwerk voor uw weiland kan u verschillende kanten op, dit is vaak afhankelijk van welk(e) dier(en) u houdt. Bij Arfman hebben wij hekwerken voor vele verschillende soorten dieren, zo is er altijd een geschikt houten hekwerk. Of u nou paarden, geiten of kippen houdt.

Houten hekwerk weiland voor paarden

Wie paarden bij huis of bij het erf houdt, weet hoeveel een paard kan betekenen. Daarom is het ook erg belangrijk dat ze veilig achter een stevig hek staan. Zo’n stevig houten hekwerk voor het weiland voor paarden vindt u bij Arfman. Deze omheining is te koop in 115 cm of 135 cm. Dit hek is gemaakt van uniek hout dat insect- en schimmelbestendig is.

Houten hekwerk weiland voor geiten

Voor wie op een boerderij of woonboerderij woont is het erg normaal om een klein hok voor geiten te hebben naast het huis. U wilt het liefst niet dat dit hek een doorn in het oog is en daarom kunt u bij Arfman makkelijk een geschikt hekwerk vinden. Deze omheining is van dun gespannen gaas en gaat goed op in de omgeving.

Houten hekwerk in het weiland voor kippen

Het houden van kippen is erg leuk, heel veel mensen hebben hebben tegenwoordig een kippenhok. Kippen zijn het kleinste vee wat je kan houden en je hoeft er niet per se veel ruimte voor te hebben of in een boerderij te wonen. Het is wel handig een goede afrastering voor de kippen te kopen, zodat ze niet zomaar weg lopen of worden gepakt door roofdieren. Een kippenren vind je uiteraard bij Arfman.

Houten weiland hekwerk kopen bij Arfman

Heeft u nog vragen over de houten hekwerk rondom uw weiland? Neem dan gerust contact op met een van onze vakkundige medewerkers. We zijn zowel te bereiken via de mail als telefonisch. Mail uw vraag naar info@arfman.nl of bel ons op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur op 0548-362948. We staan graag voor u klaar.

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures