Verschillende soorten afrastering

Bent u op zoek naar afrastering? Afrastering is een breed begrip en kan worden gecreëerd
op verschillende manieren. Voor welke afrastering u kiest is situatieafhankelijk. Het is daarom goed om u in de verschillende mogelijkheden te verdiepen. Arfman heeft voor u een selectie gemaakt met de meest voorkomende afrasteringen.

Houten afrastering

Bij Arfman zijn er verschillende houten hekwerken te vinden. Deze hekwerken bieden de ideale oplossing om een veilige omgeving te creëren. Binnen deze omheiningen is er ook nog keuze uit diverse poorten en houtsoorten. Zo is het houten hekwerk naar eigen smaak aan te passen en om het hekwerk aan te sluiten aan de omgeving.

Houten afrastering voor dieren

Houten afrastering wordt ook veel gebruikt voor het creëren van een veilige leefomgeving voor dieren. Geschikte afrastering voor dieren moet aan verschillende zaken voldoen. Allereerst moet het natuurlijk stevig genoeg zijn om de dieren binnen de weide te houden. Maar misschien wel belangrijker is dat het hekwerk veilig moet zijn. Arfman biedt veilig en kwalitatief hoogwaardige afrastering voor paarden, honden, schapen en geiten.

Stalen hekwerk

Heeft u een hekwerk nodig, maar is een houten hekwerk geen optie? Wellicht is dan een stalen hekwerk van Arfman de oplossing voor u. Wij bieden stalen hekwerken aan voor diverse specifieke situaties. Hierbij kunt u denken aan hekwerken voor kinderdagverblijven, trapveldjes of langs het spoor. Een stalen hekwerk is ideaal om te gebruiken als terreinafscheiding dankzij de robuuste en industriële uitstraling. Het is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren, zo kan het gebruikt worden als afscheiding van het bedrijventerrein en ook als een omheining van een tuin.

Afrastering van Arfman

Bij Arfman vindt u de juiste afrastering om uw terrein, bedrijf, tuin of huis mee af te zetten. Dankzij een ruim assortiment aan landschappelijke en stalen hekwerken vindt u bij ons altijd de juiste afrastering. Alle hekwerken hebben hun eigen kenmerken en voordelen en worden door ons op maat gemaakt.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van één van de bovenstaande afrasteringen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen alles vertellen over onze diverse afrasteringen en denken graag mee over de beste oplossingen voor zowel mens als dier.

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures