Wanneer u op zoek bent naar een houten poort, bent u bij Arfman aan het juiste adres. Bij ons heeft u een ruim aanbod aan diverse omheiningen die geschikt zijn voor verschillende situaties. Per omheining heeft u keuze uit diverse houtsoorten, maar ook uit verschillende houten toegangspoorten. Zo kunt u de gekozen houten poort aanpassen naar uw wensen en eisen. U vindt meer informatie over de verschillende varianten van de houten poort op deze pagina. We vertellen u er graag meer over.

Houten poort

Waarom kiezen voor een toegangspoort hout?

Een houten poort is het eerste aangezicht van uw woning, bedrijf of stuk grond. Hout heeft een natuurlijke, warme én chique uitstraling. Daarom creëert u met een toegangspoort hout een landelijk en hartelijk gevoel. Bent u dol op deze stijl? Dan is een houten toegangspoort perfect!

Houten poorten met landelijke stijl

Het is belangrijk dat uw omheining en poort naadloos in uw omgeving passen. Een houten poort is een landelijke poort met een natuurlijke uitstraling. U creëert met een landelijke poort een sfeervol en hartelijk gevoel. Bent u dol op deze stijl? Dan is een houten toegangspoort de landelijke poort waar u naar zoekt.

Verschillende houten poorten

Bij Arfman heeft u als extra optie keuze uit verschillende soorten houten toegangspoorten. Afhankelijk van de door u gewenste omheining, hebben we de volgende soorten houten poorten in ons assortiment:

  • De looppoort;
  • De enkele draaipoort;
  • De dubbele draaipoort;
  • De klappoort.

Looppoort

De eerste mogelijkheid die we voor een houten poort aanbieden bij Arfman is de looppoort. Deze houten toegangspoort is bedoeld voor wandelaars en/of fietsers. Het is een poort die afsluitbaar is. De looppoort wordt vaak gemonteerd bij hekwerken rondom privéterrein.

Enkele draaipoort

De andere mogelijkheid van Arfman is de enkele draaipoort. Met een enkele draaipoort in uw hekwerk kunt u met de auto of met een landbouwvoertuig op het omheinde perceel komen.

Dubbele draaipoort

De derde optie voor een dubbele houten poort is de dubbele draaipoort. De dubbele draaipoort heeft twee poortvleugels. Hiermee kunt u ook met de auto of met landbouwvoertuigen het omheinde perceel bereiken.

Klappoort

De vierde mogelijkheid is de klappoort. Een klappoort is een zelfstandig sluitende houten poort. De poort valt namelijk door het eigen gewicht dicht, omdat de poort bewust schuin gemonteerd wordt. Hierdoor is de klappoort erg geschikt voor dierenverblijven of in natuurgebieden voor wandelaars.

Arfman: uw specialist voor een poort hout

Arfman is gespecialiseerd in hekwerk, afrastering en in het maken van een fijne omgeving voor de dieren én voor de mensen die graag van de natuur willen genieten. Daarnaast is het uiteraard ook heel belangrijk om veiligheid te creëren. Bij Arfman voeren we al jaren projecten voor overheden, bedrijven en particulieren uit. We denken ook graag met u mee. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om uiteindelijk tot een praktisch en betaalbaar plan te komen én uit te voeren.

Een houten poort kopen: waar moet u op letten?

Als u een houten poort gaat aanschaffen, is de juiste afmeting natuurlijk erg belangrijk. Niet alleen de breedte, maar ook de gewenste hoogte is van belang bij de aanschaf van een houten toegangspoort. Vaak gaat deze keuze gepaard met de keuze van een houten hekwerk.

Vragen over een houten toegangspoort

Heeft u nog vragen over de houten toegangspoorten die we aanbieden, neem dan gerust contact op met een van onze vakkundige medewerkers. We zijn bereikbaar via de mail, maar ook telefonisch. Stuur uw e-mail naar info@arfman.nl of bel naar 0548-362948. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur. We staan graag voor u klaar en denken graag met u mee!

Wat kost een houten poort?

De kosten voor een houten poort zijn afhankelijk van de afmetingen. De kosten voor een houten poort kunt u via onze online webmodule gemakkelijk aanvragen. U ontvangt direct een offerte in uw mail over de houten poort. Daarnaast mag u altijd contact opnemen voor een offerte via info@arfman.nl of door te bellen naar 0548-362948.

Welke functie heeft een looppoort?

Een looppoort is bedoeld voor wandelaars of fietsers, deze poort is afsluitbaar en wordt veel gemonteerd bij hekwerken rondom privéterrein.

Welke functie heeft een enkele draaipoort?

Door een enkele draaipoort in uw hekwerk kunt u met de auto of een landbouwvoertuig op het omheinde perceel komen.

Welke functie heeft een dubbele draaipoort?

Een dubbele draaipoort heeft twee poortvleugels. Zo kunt u met de auto of een landbouwvoertuig het omheinde perceel bereiken.

Welke functie heeft een klappoort?

Een klappoort is zelfsluitend, de poort valt door het eigen gewicht dicht, omdat deze schuin gemonteerd wordt. Een klappoort wordt vooral gebruikt voor dierenverblijven of in natuurgebieden voor wandelaars.

Werken bij Arfman?

Bekijk vacatures